Un examen clinic oftalmologic complet al vederii fără cheltuieli adăugătoare: Costul – 570 de lei

...

investigatii oftalmologiceDe regulă, diagnosticarea vederii include o listă de analize, care sunt obligatorii pentru fiecare pacient (pachetul de bază – examenul optometric), și investigații suplimentare, care se efectuiază numai la indicația medicului și se achită adăugător (așa numite investigații clinice).

Pachetul de bază se formează astfel, încât prețul să fie atractiv, totodată el este menit să ofere medicului informația primară ce investigații suplimentare sunt necesare pentru stabilirea imaginii clinice complete. Aceste investigații se efectuează nu atât pentru stabilirea diagnosticului, încât mai mult pentru alegerea tratamentului potrivit, evaluarea eficacității lui, și prognosticul estimativ al rezultatelor.

Costul invistigațiilor suplimentare în același timp poate depăși semnificativ costul pachetului de bază. În 90% de cazuri pacienții rămân neinvestigați definitiv.

Centrul Oftalmologic ”Microchirurgia Ochiului” schimbă radical abordarea fața de diagnosticarea vederii. De acum înainte nu veți retrăi pentru investigații suplimentare costisitoare. Un examen clinic oftalmologic complet include toate investigațiile, necesare pentru obținerea imaginei depline. Aceasta permite stabilirea unui diagnostic precoce cât mai precis, și alegerea unui plan optim de tratament, economisind totodată timpul și banii Pacientului.   

În premieră în Moldova! Tomografia în coerență optică și scanarea cu laser a fundului de ochi sunt incluse în lista analizelor obligatorii la adresarea primară în Centrul nostru, precum și în lista investigațiilor suplimentare gratuite la adresarea repetată.

De ce? Din cauza, că sănătatea Dvs. este importantă pentru noi!!!

Examenul se efectuează cu ajutorul echipamentului performant de ultima generație de la producători cu renume mondială CANON, ZEISS, OPTOS, TOMEY, REICHERT...

Costul unui examen oftalmologic complet, indeferent de cantitatea investigațiilor efectuate obligatorii și suplimentare constituie 550 lei. De asemenea, sunt prevăzute tarife speciale pentru unele categorii de pacienți: pentru pensionari – 390 lei, pentru copii până la 16 ani – 400 lei. 

Lista întreagă de investigații:

 1. Măsurarea acuității vizuale fără corecție;
 2. Măsurarea acuității vizuale cu corecție;
 3. Refractometria;
 4. Keratometria;
 5. Biometria optică;
 6. Calcularea puterii unei lentile intraoculare;
 7. Pahimetria optică;
 8. Topografia suprafeţei anterioare a corneei;
 9. Topografia suprafeţei interioare a corneei;
 10. Pahimetria optică (evaluarea grosimei corneiene în diferite puncte);
 11. Examinarea cu lentila Goldman;
 12. Refractometrie cu cicloplegie;
 13. Scanarea laser a fundului de ochi (până la 200⁰);
 14. Tomografia în coerenţă optică maculară;
 15. Tomografia în coerenţă optică a capului nervului optic;
 16. Tomografia în coerenţă optică corneană;
 17. Tomografia în coerenţă optică a capsule anterioare;
 18. Măsurarea histerezisul cornean;
 19. Măsurarea presiunei intraoculare compensate corneane;
 20. Analiza factorului de rezistență cornean; 
 21. Pupilometria;
 22. Analiza funcțională a vederii;
 23. Testarea vederii binoculare;
 24. Retinometrie;
 25. Determinarea unghiuluide fixație (strabism);
 26. Analiza vederii în ochelari proprii;
 27. Determinarea valorilor lentilelor în ochelari propriiTest de discromanta;
 28. Test de discromanta;
 29. Angiografie fluorescentă;
 30. Angio OCT;
 31. Autofluorescență pentru fundul de ochi;
 32. Oftalmoscopia;
 33. Biomicroscopia;
 34. Consultarea medicului.

La înscrierea on-line pentru diagnosticarea primară prin intermediul sait-ului mikof.md pentru pacienți sunt prevăzute reduceri (tarife speciale):

- diagnosticarea primară pentru adulți constituie 510 lei (în loc de 550 lei);

- diagnosticarea primară pentru pensionari și oameni cu dificiențe fizice de gradul I și II constituie 370 lei (în loc de 390 lei);

- diagnosticarea primară pentru copii până la 16 ani constituie 370 lei (în loc de 390 lei);

- diagnosticarea repetată de-a lungul primului an de la ultima vizită pentru adulți constituie 380 lei (în loc de 400 lei);

- diagnosticarea repetată de-a lungul primului an de la ultima vizită pentru copii până la 16 ani constituie 320 lei (în loc de 350 lei);

- diagnosticarea repetată de-a lungul primului an de la ultima vizită pentru pensionari și oameni cu dificiențe fizice de gradul I și II constituie 380 lei (în loc de 400 lei);

- diagnosticarea repetată de-a lungul primului an de la ultima vizită în secția cu laser constituie 230 lei (în loc de 250 lei).

Înregistrați-vă on-line pentru diagnosticare și primiți REDUCERI!