Vedeți lumea în detaliu

...

Microchirurgia ociului ChisinauÎn luna septembrie a acestui an, Centrul oftalmologic „Microchirurgia ochiului” din Chișinău și-a sărbătorit cea de-a 25-a aniversare. De-a lungul acestor ani de activitate, în cadrul clinicii și-au rezolvat problemele de vedere mii de pacienți adulți și copii.

Sprijinul filialei de la Ceboksarî CȘTI (Complexul științific și tehnic interdisciplinar) „Microchirurgia ochiului", numit în cinstea academicianului Sveatoslav Fedorov, experiența și tradițiile de decenii ne-au permis cu 25 ani în urmă să deschidem un centru oftalmologic la Chișinău, care ajută pacienții de orice vârstă și din diferite domenii de boli oculare.

Chirurgia cataractei, cele mai moderne și sigure metode de corectare a vederii cu laser - Lasik, oftalmologie pediatrică, diagnosticarea vederii – aceasta este doar o parte din lista de servicii medicale, pe care le oferă centrul de microchirurgie a ochiului. Munca minuțioasă de zi cu zi, perfecționarea continuă, utilizarea celor mai recente inovații ale științei și tehnologiei au permis echipei de angajați să-și dobândească buna reputație în rândul pacienților și a colegilor din domeniu.

Microchirurgia ochiului nu se oprește în dezvoltarea sa. Tehnologiile, tehnicile, echipamentele și materialele noi apărute se introduc cât mai rapid posibil în practică. Noi studiem activ experiența centrelor internaționale și încercăm să fim la curent cu toate noutățile din acest domeniu.

Ziua de naștere a Centrului oftalmologic „Microchirurgia ochiului” nu este un motiv de relaxare, ci încă o oportunitate de a sărbători realizările echipei, de a mulțumi oamenilor pentru încrederea lor și de a ne deschide ușile pentru cei care încă visează la o vedere mai bună.

În acest an aniversar, am realizat imposibilul în domeniul diagnosticării vederii. Aparatele suplimentare sunt incluse în preț. În lista studiilor obligatorii din timpul tratamentului inițial, am inclus tomografia optică și scanarea cu laser a ochiului. Iar în luna octombrie, special pentru pacienții noștri cu miopie, hipermetropie și astigmatism, vom lansa un sistem de laser complet nou, de ultimă generație, pentru corectarea vederii, cu o rată de ablație revoluționară de 1100 Hz!!! Acesta va fi de peste 2 ori mai rapid decât cel actual.

Este imposibil să vă povestim pe scurt despre tot cu ce vă poate ajuta Centrul oftalmologic „Microchirurgia ochiului”. Dacă doriți să aflați mai multe detalii despre posibilitățile noastre, accesați site-ul nostru sau, cel mai corect, consultați un medic.

Suntem gata să dăruim fiecăruia bucuria de a vedea lumea în cele mai vii culori. Iar rezultatul merită să învingeți propriile îndoieli.

Faceți o programare la un oftalmolog, înregistrându-vă online pe site-ul Centrului oftalmologic „Microchirurgia ochiului” - www.mikof.md.